12 Дизајнерски идеи за секој град

Ако ги има насекаде, населените места би биле по(добри) за живеење. Дизајнот е предназначен да го направи животот удобен, полезен и

Share Button
Повеќе

ИГРАЧКИ, БОИЧКИ, ТРАКАТАНЦИ… СОКРИЈТЕ ГО СТИЛСКИ ДЕТСКИОТ НЕРЕД НИЗ ДОМОТ

Голем дел од „родителствувањето“ е посветен на убедување со децата да се средат играчките кои ги оставаат позади себе низ

Share Button
Повеќе