Промоција на книга Скришна Посвоеност од Златко Бошевски

Златко Бошевски од Демир Хисар,работи во Дом на култура “ИЛИНДЕН”

Share Button
Повеќе

Промоција на книгата ,, Успеси и падови во 1993 од Стојан Андов

„Матица македонска“ би сакале да Ве информираат дека во Домот на културата во Кавадарци на 22 ноември (среда)

Share Button
Повеќе

Нова книга од Восток

Издавачката куќа ВОСТОК неодамна ја објави книгата „За смислата и апсурдот“ од Славица Гаџова Свидерска.

Share Button
Повеќе

ХАЕМУС дел од ,,Летниот саем на книга и туризам” во Рамстор Центар

ХАЕМУС – центарот за научно истражување и промоција на културата ве кани на

Share Button
Повеќе

Промоција на книгата „Што ако ова е рајот?“ од Анита Мурџани

Заборавете една вечер на „Топ тема“. Дојдете на малку поинаква „дебата“.

Share Button
Повеќе

Скоро Парижанка на Саем на книгата

Книгата “Almost Parisian: How To Survive Your Late Twenties

Share Button
Повеќе

Започнува најинтересниот саем во годината – Саем на книгата 2017

На 4-ти април се отвораат портите на најпопуларниот саем во

Share Button
Повеќе

НОВА ИСКРА, Искра и пријателите на Саем на книга 2017

Ве покануваме и годинава да го

Share Button
Повеќе

После завршувањето на ,,Мое виножито”

Не сум од оние писатели што пишуваат што се случило со ликовите од книгата по десет години или што се

Share Button
Повеќе