Патот до нежни и заводливи усни е едноставен

Исто како и зимата, и топлото време им штети и на вашите усни – тие се сушат како последица на топлиот воздух.

Share Button
Повеќе

Вашата фасцинантна кожа

Кожата во којашто се наоѓаме е навистина фасцинантна. Таа истовремено ги штити органите, ги исфрла мртвите клети и се грижи

Share Button
Повеќе

Погледнете се во огледало и ќе видите што не треба да јадете

Дали сте свесни како млечните производи, виното, глутенот и шеќерот влијаат на изгледот на вашето лице? Експертите и нутриционистите веруваат

Share Button
Повеќе