ЉУБОМОРШТИНИ

Ако нешто го разорува ткивото на една врска или брак – тогаш тоа е љубомората. Реално кажано,сите си патиме од

Share Button
Повеќе

Градот!!!

Гледам низ прозорецот пиејќи го утринскиот чај….гледам и се чудам зошто и градот е тажен, тмурен, издишан исто како мојава

Share Button
Повеќе