За љубовта на човекомразецот или за омразата на човекољубецот

Оваа сериозна комедија е поглед во човековата душа на современиците од периодот кога била пишувана во 17 век, но e

Share Button
Повеќе

Бракот е брак

БРАКОТ Е БРАК е невообичаена комедија преку која можете да ѕирнете зад кулисите на театарот.

Share Button
Повеќе

„ЦЕНТРАЛ ПАРК-ЗАПАД“ (Комедија) од Вуди Ален

08.11.2015 (недела), почеток 21:00 ч. Универзална сала. Режија: Игор Ивковиќ Продуцент: Миодраг Костиќ Костимограф: Маре Трајковска Сценограф: Маре Трајковска Видео:

Share Button
Повеќе

Машкиот мозок наспроти женскиот мозок (видео)

Вечната човекова дилема – Како функционира машкиот мозок, а како женскиот?! Зашто сме толку различни а сепак исти?! Ве потсетуваме

Share Button
Повеќе

10 нај смешни сцени од српски филмови

Погледнете ја компилацијата од 10 нај смешни српски филмови.

Share Button
Повеќе