Концерти на „Пандеиро“ и дуо Бојкоски

Летната манифестација „Скопски летен ритам“ на 17 август (четврток) на плоштадот Мајка Тереза, во 20:30 часот го организира концертот на групата

Share Button
Повеќе

Уште само 5 дена до завршувањето на огласот за улични музичари и артисти за Скопје

Под покровителство на Град Скопје во склоп на проектот „Улични музичари и артисти 2017“ ЈУ Конгресен Центар „Александар Македонски“ објавува

Share Button
Повеќе

Викенд забави на Градските плоштади

Предстојниот викенд, Градот Скопје нуди одлична забава за своите жители и посетители. Петок (01.09) со почеток во 20 часот се

Share Button
Повеќе

Скопски летен ритам

Во рамките на Улични музичари и артисти, годинава ќе се одржи и проектот „Скопски летен ритам“, на централoто градско подрачје,

Share Button
Повеќе