Маркус Гинјард го оддржа 7-от кошаркарски камп во САД

Скопје, (25.07.2018) Вредностите што на Маркус Гинјард му ја донесоа титулата со КК Работнички деновиве се пренесува и на младите

Share Button
Повеќе

Нов вид на спорт

Нов вид на кошарка неговото име е Slamball. Нема тројки нема аут само положување, забивање и шутирање досега не видено

Share Button
Повеќе

СПОРТСКИ ВИКЕНД “ИЛИНДЕН 2015”

По повод националниот празник на Македонскиот народ и патриониот празник на “Илинден ” 2-ри Август.

Share Button
Повеќе