„ЛЕГЛО ЗА ТЕБЕ“, перформанс со песок на Диди Родан

Позната под прекарот „волшебни раце“, и „песочна волшебничка“, Диди Родан е прв и единствен уметник кој работи со оваа техника

Share Button
Повеќе