50 години на сцената со Лилјана Стоилковска-Андовска

Денес во 20:00 часот на големата сцена во Македонската Опера и Балет Лилјана Стоилковска-Андовска, поетеса, новинар и соработник од дијаспората,

Share Button
Повеќе