„МАЛА ВОЛШЕБНА ФЛЕЈТА“ (адаптирана опера за деца, на македонски јазик)

Вечерва, 07 Септември, ќе се биде изведена операта „Мала волшебна флејта“ од В.А.Моцарт. Операта е планирана за изведба пред платото

Share Button
Повеќе