ДОДЕЛУВАЊЕ  НА ЦРНИ БУБА МАРИ 

Впрочем, секоја година се доделуваат златни буба мари на популарноста, ама како знам и познавам во реалноста нема златни буба

Share Button
Повеќе

КРАДЕЊЕ НА МАЈМУНЧЕТО

Пред извесно време ударна вест на вести на нашите ТВ куќи беше како едно дете отишло со својата фамилија во

Share Button
Повеќе

ЕХ,КОЛКУ Е УБАВО ДА СИ ДЕТЕ

Ех,колку е убаво да си дете кога немаш никакви проблеми и маки, туку само безгрижни игри се дружиш со децата

Share Button
Повеќе

ЈА САКАМ МАКЕДОНИЈА – МОЈ ДОМ

Затоа што има едно,единствено прекрасно име – Македонија,бидејќи е посебна и сама по себе прекрасна држава,едноставно затоа што овде во

Share Button
Повеќе

ДО КОГА ВАКА?

Се прашувам до кога вака ќе велиме дека се е супер – всушност ништо не е супер и не е

Share Button
Повеќе

Биди и ти дел од ѕвезденото небо на Тоше

Годините поминуваат но, традицијата, верноста и посветеноста на фановите останува.

Share Button
Повеќе