Том Холанд е новиот „Спајдермен“

Пред неколку дена ве информиравме околу тоа што се знаеме за следниот „Спајдермен“ филм. Ви ветивме дека ќе ве известиме

Share Button
Повеќе

Што знаеме досега за новиот „Спајдермен“ филм?

Во период кога супер-хероите доминираат во филмската индустрија, не можеме да го дочекаме следниот таков филм. Иако очекуваме враќање на

Share Button
Повеќе