IN MEMORIAM МАРИН ЦРВЕНОВ (1945-2015)

Во четврток, 15.10.2015 г. почина Првенецот на македонскиот балет, Марин Црвенов. Црвенов беше првенец и кореограф во балетот на Македонската

Share Button
Повеќе