Love Guru – (Introduction + Part 1) – Сродна душа, вистина или мит?

Нешто што треба да потсеќа на вовед…

Share Button
Повеќе

Интервју со Марија Прличкова

Која е Марија Прличкова? Студент на факултетот за бизнис логистика, рецепционер во мало прекрасно хостелче, вечно дете со уметничка душа

Share Button
Повеќе