Love Guru – (Introduction + Part 1) – Сродна душа, вистина или мит?

Нешто што треба да потсеќа на вовед…

Share Button
Повеќе

Знам колку боли…

Го памтиш ли детството, ги памтиш ли школските клупи? – Ќе ме запрашаат.

Share Button
Повеќе

“Секс со душа или водење љубов со тело? Приказна за една вечер или роман за цел живот?

Во најава е второто продолжение на романот “Марла” , и овој пат младата авторка Марија Прличкова ќе ве заскокотка одвнатре.

Share Button
Повеќе

Интервју со Марија Прличкова

Која е Марија Прличкова? Студент на факултетот за бизнис логистика, рецепционер во мало прекрасно хостелче, вечно дете со уметничка душа

Share Button
Повеќе