Поема на денот – „НЕ МОЖАМ СЕ ДА ТИ КАЖАМ“ од Маја Филиповиќ

НЕ МОЖАМ СЕ ДА ТИ КАЖАМ Иако заврши се и да речеме го дадовме најдоброто од себе можеме, има во

Share Button
Повеќе