Книга со која секое дете ќе се забавува – „ОЛИВЕР МЕСЕЧКОВСКИ НА ЛЕТ-АУУ-ВАЊЕ“ од Су Монгредин

Мувлосаната куќарка е совршена за летувањето на Оливер Месечковски. Студена, темна и, најдоброто од сè, опседната! Но неговите родители не

Share Button
Повеќе