Фамилија Мечки си прават журка на базен а притоа заборавија да се најават кај газдите

Мајка мечка заедно со своите пет убави мечиња беа фатени со камера како си играат во фамилијарениот базен во „Rockaway,

Share Button
Повеќе

Необично пријателство помеѓу волк и мечка, документирано од финскиот фотограф Ласи Раутјајнен

– „Навистина е необично да се види волк и мечка како другаруваат“, вели финскиот фотограф Ласи (56) кој ги има

Share Button
Повеќе