МЛАДА, АМБИЦИОЗНА, ТАЛЕНТИРАНА, НАГРАДУВАНА

Младата и успешна поетеса и писателка, апсолвентка на Правниот факултет ,,Јустинијан Први’’ во Скопје,

Share Button
Повеќе

МАНИФЕСТАЦИЈА „МАКЕДОНСКА ЛИРСКА ПОЕЗИЈА”

На 08 август (сабота) 2015 година со почеток во 15 часот во Моклишкиот манастир, во близина на Кавадарци ќе се

Share Button
Повеќе