КРЕАТИВНА ЛИКОВНО – ПОЕТСКА РАБОТИЛНИЦА СО ЖИВКО ПОПОВСКИ – ЦВЕТИН

Вечерва со почеток во 20.00 часот, во сопската кафе-книжарница ВЕШТИЦА, ќе се одржи креативна работилница со македонскиот „амбассадор на мирот“,

Share Button
Повеќе