5+ Бенд на Здраво Млади

Здраво, здраво Млади, Со голема радост споделуваме дека оваа година во рамки на „Јуниор програмата“ на Здраво Млади ќе настапат

Share Button
Повеќе

Алтернативно Скопје #4

30ти Јуни, ПЛАТО ПРЕД МКЦ Во организација на Млади за Скопје. Концерт на отворено на 6 бендови. Влез слободен. Поддршка

Share Button
Повеќе

„Никој никогаш не ме праша“

„Никој никогаш не ме праша“ – Прва изведба

Share Button
Повеќе

„ЈОIE DE VIVRE“ – Изложба на Калина Брајковска во четврток во МКЦ

На 22.02.2018 (четврток) во рамки на Младинскиот Културен Центар (МКЦ) во Скопје, со почеток во 19:00 часот, ќе биде отворена

Share Button
Повеќе

Straight Mickey And The Boyz и King’s Peach во МКЦ

Концерт на Straight Mickey And The Boyz и King’s Peach во МКЦ. 28 декември (четврток), почеток 21:00.

Share Button
Повеќе

5. хуманитарен настан „Од децата за децата“

На 3-ти декември, недела, ќе се одржи 5-от хуманитарен настан за деца со посебни потреби „Од децата за децата со

Share Button
Повеќе

Скопје, кандидат за „Европска престолнина на култура“

Младинскиот културен центар е дом на на промотивниот проект „Европска престолнина на културата“ кој од 26 јули

Share Button
Повеќе

Настанот е дел од фестивалот Скопје Креатива 2017

Денеска од 11-14ч. на платото пред МКЦ

Share Button
Повеќе

Record Store Day во МКЦ

22.04. (Сабота), МКЦ и АП(о)ТЕКА, во периодот од 13:00 до 18:00

Share Button
Повеќе