Млади за Скопје #4 – Концерт на The Planktons

Што е Млади за Скопје? Серијал на концерти на кои целото внимание е насочено кон еден бенд. Концертите претставуваат супер

Share Button
Повеќе

„Млади оперски надежи”, проф. Коста Трпков

Во понеделник, 22 јуни 2015 г. со почеток во 20 часот, во македонската опера и балет ќе се одржи традиционалниот

Share Button
Повеќе