MAMMA MIA!

Времетраење: 180 минути |со пауза|голема сцена Музика и текст: Бени Андерсон | Бјорн Улвеус | текст: Кетрин Џонсон | по

Share Button
Повеќе

28 Ноември во МНТ Тероризам

Тероризмот е присутен како тиранија на стравот кој ги корумпира и брутализира секојдневните

Share Button
Повеќе

РЕМ – “Низа од соништа” (“REM – A Dream Sequence”)

Танц фест 2017 – Биди свој!!!

Share Button
Повеќе

Не се клади на Енглези

Автор: ВЛАДИМИР ЃУРЃЕВИЌ Режисер: СИНИША ЕВТИМОВ

Share Button
Повеќе

Брачна игра

„БРАЧНА ИГРА“ МИРИСА НА НЕШТО ЕПТЕН ЛИЧНО Брачна меланхолија!?

Share Button
Повеќе

Премиера – Копање

Билетите се пуштени во продажба на билетарницата во

Share Button
Повеќе

Животот е прекрасен

„Ова не е претстава за самоубиството, не е пиеса за смртта, туки за еден човек кој

Share Button
Повеќе

Госпоѓа министерка

Автор: БРАНИСЛАВ НУШИЌ Режисер: НАТАША ПОПЛАВСКА УЛОГИ Весна Петрушевска – Живка Министерка

Share Button
Повеќе