МАНИФЕСТАЦИЈА „МАКЕДОНСКА ЛИРСКА ПОЕЗИЈА”

На 08 август (сабота) 2015 година со почеток во 15 часот во Моклишкиот манастир, во близина на Кавадарци ќе се

Share Button
Повеќе