Денеска Монистра на Скопје Стрит Фестивал 21ви Јуни

Велат: “Како што е дома, никаде на светот не е”! Така ни е и на нас.

Share Button
Повеќе

Голем концерт на Монистра во МНТ – 9 Април, 2017

Младата етно група Монистра од Скопје, годинава, на 9-ти Април ќе го промовира својот втор албум. Афирмацијата која ја направи

Share Button
Повеќе

“МОНИСТРА” вечерва во Крушево

Македонската етно група МОНИСТРА вечерва со почеток во 20:00 часот, за прв пат ќе гостува на Градски плоштад во Крушево! 

Share Button
Повеќе

КОНЦЕРТ НА ЕТНО ГРУПАТА “МОНИСТРА”

Етно групата МОНИСТРА ќе одржи уште еден концерт од низата на летната пред-промоција на вториот албум.

Share Button
Повеќе