Мотивациски викенд во МОБ

Тоа што во март 2014 започна како иницијатива на 6 волонтери на Младите можат, продолжи како концепт наречен Мотивациски викенд!

Share Button
Повеќе

Откријте го патот кон успешноста со „БЕЗ ОПРАВДУВАЊА“ од Брајан Трејси

За да бидете Успешни не е потребно да сте родени под среќна ѕвезда, да бидете богати, да имате идеални познанства

Share Button
Повеќе