Промоција на „Графичка мапа на Родољуб Анастасов“

Во рамки на „Скопско лето“ промоција на „Графички мапи на Родољуб Анастасов“, проект на Музеј на Град Скопје. Ќе се

Share Button
Повеќе

Европскиот ден на уметничка креативност

Град Скопје, на 21 март 2018 год. ќе го започне одбележувањето на “Европскиот ден на уметничка креативност“,

Share Button
Повеќе

Н. Четврто издание на фестивалот „Виолин фест“

На 12 јуни во Музејот на град Скопје, како и на 14 јуни во Големата сала на Општина Охрид, со

Share Button
Повеќе

Бела Ноќ

Пред нас е 11-то издание на манифестацијата БЕЛА НОЌ.

Share Button
Повеќе

Не читај не плачи!

Изложба од издавачката куќа Марк Пецингер со Дарко Алексовски (MK), Фелициа Еткинсон (FR), Ендру Ганон (UK), Ромен Гандолф (FR), Катрин

Share Button
Повеќе