Рефлексивен музеј | предавање на Kate Fowle

Во Музејот на современата уметност – Скопје предавање насловено „Рефлексивен музеј“ ќе одржи Кејт Фoул (Kate Fowle), водечка кураторка во

Share Button
Повеќе

Late Night Museum – Концерт на Ема Попивода

Музејот на современа уметност Скопје и Фестивалот за современа музика Модоарс со гордост ви го најавуваат својот ексклузивен уметнички настан.

Share Button
Повеќе