84 ГОДИШНАТА БАБИЧКА КОЈА СТАНА ИНСПИРАЦИЈА ЗА АНИМИРАНИОТ ФИЛМ „НАГОРЕ“ (‘UP’), БИДЕЈЌИ ОДБИ ДА СИ ГО ПРОДАДЕ ДОМОТ

Дали сте знаеле дека анимираниот филм „Нагоре“ (‘UP’) е базиран на вистинска приказна?! 84 годишната Едит Мејсефилд ја повлече црвената линија

Share Button
Повеќе