Како да направите микроскоп од својот мобилен

Доколку сакате да ги видите микробите со помош на вашиот телефон, погледнете го видеото.

Share Button
Повеќе

Интересни идеи за дом и градина

„Направи сам“ иновативни, креативни и убави идеи за уредување на домот и градината. Доволно е само да ги погледнете сликите

Share Button
Повеќе

ЦД рамка со омилените ваши фотографии (видео)

Рециклирањето е дел од модниот тренд во светот. Не фрлајте ги старите пластични опаковки. Ние ви нудиме интересна можност како

Share Button
Повеќе

СТРИНГ АРТ

Оригиналната техника за декорација станува популарна [su_slider source=”media: 6579″ limit=”1″ link=”post” target=”blank” width=”560″ height=”600″ responsive=”no” title=”no” arrows=”no” pages=”no” mousewheel=”no” autoplay=”1″

Share Button
Повеќе

СУВИТЕ ЦВЕТОВИ КАКО ДОМАШНА ДЕКОРАЦИЈА

Се врати модата на декорирање со хербаризирани цвеќиња и лисја – нешто што децата особено го обожаваат. Сега оние растенија

Share Button
Повеќе

Направи сам идеи за детска игра

Драги мајки, повелете неколку идеи за да им направите нови играчки на вашите деца, без да направите голем трошок, а

Share Button
Повеќе

Галерија со слики кои ќе ви ја разбудат иновативноста

Галерија со слики кои ќе ви ја разбудат иновативноста и ќе ви помогнат за како најлесно да ги средите ситниците,

Share Button
Повеќе

Направи сам проекти кој нетреба никогаш да ги направите сами

Некогаш некој проекти попаметно е да не ѓи правитите сами, слободно можете да го погледнете видеово и да одлучите сами.

Share Button
Повеќе

Направи сам/а – идеи за во соба

Искористете ги старите предмети и направете си нови декорации кои ќе ви користат. Еве неколку идеи:

Share Button
Повеќе