Project Orpheus на гости во Јавна Соба!

ЈАВНА СОБА, 50 Дивизија 22, Скопје 02 609 2650 21.05. сабота // 21:30 Бенд // Project Orpheus projectorpheus.com Project Orpheus

Share Button
Повеќе

Македонското здружение „Македониум“ го одбележува Денот на мајчиниот јазик во Белград

В среда на 17 февруари во 19.00 часот во Библитеката на Град Белград,  ќе се одржи културен настан по повод

Share Button
Повеќе