Поезија на денот – „Боемска рапсодија во црно“ од Иле Наумов

Боемска рапсодија во црно Ајде пријателе мој, претопи ги сите жени и виното штп ги потрошивме до сега. Стави ги

Share Button
Повеќе

ПРОМОЦИЈА НА СТИХОЗБИРКАТА „БОЕМСКА РАПСОДИЈА ВО ЦРНО“ – ИЛЕ НАУМОВ

Денес, среда 15.07.2015, во кумановскиот ресторан „Версус“, ќе се одржи промоцијата на новата стихозбирка „Боемска рапсодија во црно“ од македонскиот

Share Button
Повеќе