НЕДЕЛА НА ИЗРАЕЛСКИ ФИЛМ ВО МКЦ

МКЦ заедно со Еврејската заедница на Македонија ве покануваат на Неделата на Израелски филм во МКЦ! Програмата трае од 14

Share Button
Повеќе