Новогодишна еуфорија исполнета со попусти и награди во Рамстор мол

Со „Пазари, Греби, Добиј!“ до уникатниот Citroen C3 Aircross!

Share Button
Повеќе

Новогодишна наградна игра во Рамстор мол

За време на претстојните празници и зимскиот период обвиткајте се со една од 111. награди од „Пазари, греби, добиј!“ на

Share Button
Повеќе

Интересни “Направи сам“ идеи за подароци

Доколку сеуште немате идеја што да им подарите на најблиските за новогодишните празници, ова видео можеби ќе ве мотивира сами

Share Button
Повеќе

Изложба на новогодишни честитки во Концепт 37

Вечерва во 19.00 часот во кафетеријата Концепт 37 (ул. Франкилн Рузвелт бр.37) ќе биде отворена Изложба на новогодишни честитки. Учество

Share Button
Повеќе