НОВИ САД СЕ ПОДГОТВУВА ЗА ГИНИС

На 4 октомври 2015 год., во Нови Сад, ќе се рашири, со помош на многубројните пријатели, љубители на фолклорот, најголемото

Share Button
Повеќе

Фестивал на улични свирачи – Нови Сад

Овогодинешниот 15 јубилеен Фестивал на улични свирачи (Festival uličnih svirača) ќе се одржи од 3 до 5 септември, каде што

Share Button
Повеќе