Шанса за мала улога во новиот “Star Trek”

Дали сте фан на “Star Trek” франшизата? Епа ќе ви се допадне ова!:) Екипата на новиот “Star Trek: Beyond” (за

Share Button
Повеќе

Се што знаеме досега за новиот „Star Trek” филм

Секогаш со најнови вести, овојпат ќе ви пренесеме детали за новиот „Star Trek“ филм. Филмот е во фаза на подготовка,

Share Button
Повеќе