ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА ДВОЈНА ИЗВЕДБА НА НАЈНОВАТА БАЛЕТСКА ПРОДУКЦИЈА „ОГНЕНИ ГРАДИНИ“

Чест ни е да Ве известиме дека во САБОТА, 30.01. и ВТОРНИК, 02.02.2016 г. во 20 часот, во Македонската опера

Share Button
Повеќе

Гратис карти

Како и  минатата недела така и сега доделуваме 2×2 гратис влезници за Операта “Магбет”,

Share Button
Повеќе

ОТВОРАЊЕ НА НОВАТА ОПЕРСКА СЕЗОНA “Магбет” во Македонска Опера и Балет

Во петок, 9 октомври, 2015 г. со почеток во 20 часот, во Македонската опера и балет ќе биде изведена оперската

Share Button
Повеќе

ПОПУЛАРНА ЦЕНА НА БИЛЕТИ ВО МОБ ЗА МЕСЕЦ ЈУНИ

СВЕЧЕНО ОТВОРАЊЕ НА ФЕСТИВАЛОТ „СКОПСКО ЛЕТО 2015“ По повод месецот на музиката, и светскиот ден на музиката 21 јуни, цената

Share Button
Повеќе

„Млади оперски надежи”, проф. Коста Трпков

Во понеделник, 22 јуни 2015 г. со почеток во 20 часот, во македонската опера и балет ќе се одржи традиционалниот

Share Button
Повеќе