Општина Гевгелија на 6-ти овој месец го доби најстариот жител

Најстариот жител на општина Гевгелија е Филип Петров, кој живее во гевгелиското село Петрово. На 6-ти Јaнуари дедо Фиљо наполни 100

Share Button
Повеќе

СПОРТСКИ ВИКЕНД “ИЛИНДЕН 2015”

По повод националниот празник на Македонскиот народ и патриониот празник на “Илинден ” 2-ри Август.

Share Button
Повеќе