Изложба на Харис Кондосфирис и Кристина Ѕани во галерија Остен!

НОВА ИЗЛОЖБА ВО РАМКИТЕ НА ОФ-ПРОГРАМАТА НА ОСТЕН БИЕНАЛЕ НА ЦРТЕЖ!

Share Button
Повеќе

Изложба на проф. Душан ПЕРЧИНКОВ

Утре во 12:00 часот ќе се одржи изложба на проф. Душан ПЕРЧИНКОВ – УМЕТНИК на ГОДИНАТА 2015 (во рамките на

Share Button
Повеќе

Самостојна изложба на Душан Перчинков

На 23 јули (четврток), во 12:00 часот Душан Перчинков во галерија Остен ќе се претстави со дел од негови наградени

Share Button
Повеќе