За време на Меѓународниот саем на книгата во Пекинг ОСНОВАНО ЗДРУЖЕНИЕ НА ИЗДАВАЧИ 16+1

Со посебна церемонија, додека истовремено се одржува Меѓународниот саем на книгата во Пекинг, денес во Пекинг беше основано Здружение на

Share Button
Повеќе

Национален танцов театар од Пекинг „Конфучие“

Танц фест во копродукција со Македонскиот народен театар на 9 ноември со почеток во 20 часот ви го претставува танцовиот

Share Button
Повеќе