ВОЈНА

Ах,кој ги сака овие војни на сите страни да се пука од секакво оружје

Share Button
Повеќе

Интервју со Наташа Алексовска – Малечка

Ја имаме честта да направиме интервју со Наташа Алексовска – Малечка писателка од Куманово која има напишано една книга и

Share Button
Повеќе

Љубовни песни со Македонската филхармонија и Ана и Игор Дурловски

Љубовни песни од македонската музичка традиција е концептот на концертот „Песни од срцата“ на Македонската филхармонија, што ќе се одржи

Share Button
Повеќе