Утринско кафе со Викторија Петровска : Првото кафе ми е резервирано за со колегите од Телевизија

Со оглед на тоа дека од неодамна сум дел од екипата на ТВ Сонце денот ми почнува порано од претходно,

Share Button
Повеќе

МЛАДА, АМБИЦИОЗНА, ТАЛЕНТИРАНА, НАГРАДУВАНА

Младата и успешна поетеса и писателка, апсолвентка на Правниот факултет ,,Јустинијан Први’’ во Скопје,

Share Button
Повеќе

Промоција на „Елегична по тебе“ од Даница Петровска (ГАЛЕРИЈА)

Тимот на muabet.mk имаше чест да присуствува на  промоцијата за која уште многу после неа ќе се зборува, и уште

Share Button
Повеќе