РАЗДВИЖИ СЕ СКОПЈЕ! СИТЕ НА ПИКНИК ВО ПАРК!

Во рамките на кампањата – Европска Недела на Мобилност поддржана од Град Скопје, Секторот за заштита на животната средина и

Share Button
Повеќе