„Велешка питијада 2017″ – 6, 7 и 8 октомври

ПРОГРАМА ЗА „ВЕЛЕШКА ПИТИЈАДА” 2017 ПРВА ФЕСТИВАЛСКА ВЕЧЕР

Share Button
Повеќе

„ВЕЛЕШКА ПИТИЈАДА” – 9, 10 И 11-ТИ ОКТОМВРИ 2015 ГОДИНА

Питијадата како културна манифестација се одржува по 12-ти пати. Терминот на одржување е од 9, 10 и 11-ти октомври 2015.

Share Button
Повеќе