Beach Run 2018

Beach Run е серија на трки која ќе се одржи на 5 локации покрај вода во Македонија (Скопје, Преспа, Дојран,

Share Button
Повеќе

Ајкула ѓи плаши луеѓето во Бразил

Бразил е познат по две работи: убави девојки и прекрасни плажи. 

Share Button
Повеќе