Што се случува доколку колата вие парќирана на погрешно место

Да ли некогаш сте се запрашале што ќе се случи доколку ја паркирате колата покрај хидрант, а во мегу време

Share Button
Повеќе

Гром удри во фабриката на „Jim Beam“

Не секогаш се случуваат вакви лоши работи, но кога ќе се случат тие се катострофални.

Share Button
Повеќе