Предлог книга – „Тивката жена“ од А. С. А. Харисон

Тој е непоправлив прељубник. Таа живее во заблуда. Тој води двоен живот. Таа сака да ги израмнува сметките. Тој решава

Share Button
Повеќе

Предлог книга – „Вечера“ од Херман Кох

Една вечер, едно убиство, една одлука.. и две деца. Две брачни двојки се среќаваат на вечера во еден елитен ресторан

Share Button
Повеќе

Предлог книга – „Љубовта трае три години“ од Фредерик Бегбеде

Љубовта е однапред загубена битка.

Share Button
Повеќе

Предлог книга – „Килибар и свила“ од Неџма

По третпат Неџма ја зафаќа табу-темата во арапскиот свет: сексот. По Бадем, романот што ќе остане запаметен во историјата на

Share Button
Повеќе

Предлог книга – „Брида“ од Пауло Коелјо

Приказна за љубовта, грешките, храброста и мистериите…

Share Button
Повеќе

Предлог книга – „Сосед од пеколот“ од Р. Л. Метјусон

Краток опис

Share Button
Повеќе

Предлог книга – „Часови по секс“ од Даниел Грант

Часови по секс е искрена, но исклучително забавна и смешна унисекс романтична комедија. Напишана од страна на машки автор и

Share Button
Повеќе

Предлог книга – „Последната пролет во Париз“ од Јелена Бачиќ Алимпиќ

Роман кој ги освои срцата на читателите низ целиот Балкан.

Share Button
Повеќе

Предлог книга – „Тајната на сопругот“ од Лиен Мориарти

Во срцето на тајната на сопругот лежи писмо кое не смее да биде прочитано…

Share Button
Повеќе