MusaiQ со деби сингл и видео “Со Маки Сум Се Родила”

Мозаично музицирање е според кое делува овој несекојдневен колектив. Музиката која ја креираат претставува легура од стилови поврзани со специфична нишка која

Share Button
Повеќе