РОДЕНДЕНОТ НА ПРИНЦЕЗАТА ЕВА (ПРЕТСТАВА ЗА ДЕЦА)

Комична музичко – сценска претстава, во која е претставена подготовката на роденденската прослава на принцезата Ева.

Share Button
Повеќе

Мајсторот и Маргарита

Утре во Македонски народен театар ќе се одржи претставата ,, Мајсторот и Маргарите” карти на каса. Започнување на претставата од

Share Button
Повеќе

Изведба на оперската претстава „ТОСКА“

Во сабота, 21 ноември, 2015 г. со почеток во 20 часот, во Македонската опера и балет ќе биде изведено едно

Share Button
Повеќе