Промоција на книгата за деца „Кучешки приказни од Тафталиџе 1“

Чест ни е да ве поканиме на промоција на книгата за деца „Кучешки приказни од Тафталиџе 1“ и дружење со

Share Button
Повеќе

Го знаевте ли ова за најмистичниот ден петок 13-ти?

Денот петок 13-ти кој исто така се нарекува и „црн петок“, многу време кај народот предизвикува несфатливо чувство на страв.

Share Button
Повеќе

Сказни кои вреди да им ги прочитате на вашите деца – „НОРДИСКИ НАРОДНИ ПРИКАЗНИ“

Децата сакаат да слушаат приказни. Можат целосно да се занесат и да се задлабочат слушајќи некој добар раскажувач. Денес, за

Share Button
Повеќе